Norsk Affenpinscher Klubb


NORSK AFFENPINSCHERKLUBB SINE WEBINAR

Webinar med dyrlege Cathrine Winblad

Norsk Affenpinscherklubb holder et webinar på Teams søndag 23. april 2023 klokken 19.00.
Webinaret er gratis for alle medlemmer av Norsk Affenpinscherklubb og 200 kroner for ikke medlemmer. Påmelding gjøres ved å sende oss en mail på post.napk@hotmail.com 
Tema blir lagt rundt spørsmål som sendes inn. Alle som melder seg på kan sende oss spørsmål på post.napk@hotmail.com og Cathrine vil svare på webinaret. Spørsmål må sendes inn senest fredag 7. april.
Webinaret er ikke konsentrert om rasen affenpinscher, men om det å ha hund generelt.

Mer om Cathrine:
Har 18 års erfaring som smådyrveterinær og 30 års erfaring fra eget hundehold med ulike typer hunder fra Cocker spaniel til Irsk Ulvehund og nå Affenpincher. Er utdannet veterinær i tillegg til å ha tatt omfattende etterutdanninger innen blant annet kirurgi og indremedisin. Patellaattestutsteder. Jeg har også en Bachleror grad i husdyrfag fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitetet hvor jeg studerte dyreatferd, fóring og genetikk. Jeg er for tiden uavhengig fra klinikk, forhandler og universitet, men leier meg ut som konsulent til ulike veterinærtjenester i tillegg til å holde kurs å foredrag. Dette gir meg en unik mulighet til å gi deg nøytral informasjon. Jeg hjelper hundeeiere med kunnskapen de trenger for å ta best mulig vare på hunden, så de kan ta gode valg og ha vaner som fremmer helse i hverdagen, vite hva de kan gjøre selv og når de skal oppsøke veterinæren til det beste for både hunden og dem selv.