Norsk Affenpinscher Klubb

Medlemskap

Hvorfor være medlem i Norsk Affenpinscherklubb.

Når du melder deg inn i NAPK - Norsk Affenpinscher Klubb - blir du samtidig medlem av NKK - Norsk Kennel Klub (hvis du ikke er det fra før). Dette gir deg fordeler i begge klubbene. Det er ikke mulig å være medlem i kun en av disse, man må være medlem i en hundeklubb for å kunne være medlem i NKK og visa versa.

I Norsk Affenpinscher Klubb får du medlemsbladet, du får medlemspris på kurs og aktiviteter, du blir invitert til medlemsmøter, aktiviteter og medlemstreff og du kan søke råd og veiledning gjennom klubben.

Som medlem i Norsk Kennel Klub får du medlemspris på utstillinger og andre aktiviteter, du kan melde deg på seminarer og kurs i regi av NKK og du får medlemsbladet Norsk Hundesport tilsendt i posten.

Skal du bruke hunden din i avl, må du være medlem i Norsk Kennel Klub.


Hvordan bli medlem i Norsk Affenpinscherklubb.

Gå inn på Norsk Kennel Klub sin hjemmeside, https://web2.nkk.no/, og øverst på forsiden står det BLI MEDLEM, trykk på denne linken. Du vil nå komme inn på en side hvor det står innmelding, følg instruksene der.

TILBUD TIL OPPDRETTERE OG VALPEKJØPERE

Oppdrettere som er medlem av klubben kan melde inn valpekjøperne sine, alternativt at valpekjøper melder seg og refererer til oppdretteren sin. Om dette gjøres ved eierskifte får da valpekjøper gratis medlemsskap i Norsk Affenpinscherklubb ut året. Man betaler kun for det som er til NKK!

VELKOMMEN SOM MEDLEM I NAPK